За резервации и запитвания:

Тел: 0879034003

Български


Атракции

 Екопътека Бяла река 

Екопътека Бяла река се намира на територията на Национален парк Централен Балкан .Тя е с дължина 1,83 км и надморска височина от 573 до 630м. 
Екопътеката започва северозападно от град Калофер ,в близост е и Мъжкия манастир . Разходката за около два часа ще ви достави незабравимо удоволствие и удивление от красотата на парка .
Природното богатство на Централен Балкан впечетлява с горските си масиви ,водни басейни ,животински и растителни видове .

Райското пръскало най- високият водопад на Балканския полуостров - Райското пръскало се намира в централната част  на Стара планина в подножието на първенеца на планината - връх Ботев на територията на национален парк Централен Балкан .Райското пръскало е известна природна забележителност и като такава привлича  туристи от страната и чужбина .

р

"Хрисо Ботев"

Национален музей 

Калоферски манастир "Въведение Богородично"

Калоферски мъжки манастир"Рождество Богородично"

Комплекс старино Карлово

Пет емблематични къщи - паметници на културата . Патевата ,Патевата мааза ,Бухалов хан ,Райно Попович ,Белият двор . Къща музей Васил Левски 

 

 

 Копривщица

Аромата на смола ,мащерка и диви ягоди  ще те съпътства през пролета и лятото ,а мириса на букови цепеници ще витае във въздуха през зимата Вятърът ще донася шепота на юнаците съзаклятници ,екота на героични времена и ще разказва историята на този град магия.


Reservatin

За контакти

 

   Тел: 0879034003

   Email: kaloferhouse@gmail.com

 

Follow Us

  • Facebook
  • Google+